Bushi Center

Për ata që din të zgjedhin!

Bushi Center një objekt në zemër të qytetit që ju mundëson ti kryeni të gjitha blerjet në një vend.

Bushi Center ju ofron katër kategori shërbimesh si ato te restaurantit,tekstilit,lodrat dhe bizhuteri.

Brenda objektit

Restaurant

Restaurant Il Gusto. Restaurant Il Gusto ofron shumllojshmëri menush duke filluar nga 20 lloje të pizzave,hamburger,sallata e pjata të ndryshme te mishit të bardhë. Ky restaurant ofron edhe organizime të ndryshme si ato të ditlindjeve e mbledhimeve të ndryshme.

Bizhuteri

Bizhuteri Sitter. Bizhuteria Sitter është furnizuesi më i madh në rajonin e Prizrenit,i cili ofron lloje të ndryshme të bizhuterive duke filluar nga ato më të thjeshtat e deri te ato më të rëndat,të dizajnuara deri në detaje të fundit. Aty mund të gjeni:kurora,qafore,byzylyk, unaza,vath,orë e gjithçka tjetër.

Tekstil

Tekstili Tuelli. Tuelli një linjë e veshjeve ofron veshje për femra,meshkuj dhe fëmijë. Aty mund të gjeni brendin me in të momentit.

Lodra për fëmijë

Lodrat Playmax. Lodrat Playmax ofrojnë shumllojshmeri të lodrave për knaqësinë e fëmijëve tuaj,nga lodrat elektronike e deri tek ato me pellush.

Galeria

Na kontaktoni

Për ata që din të zgjedhin!


Na gjeni në ...